Skip to main content

4-daagse cursus met Jan

za 9 nov 2019 - di 12 nov 2019

Stichting ErZijn organiseert dit najaar een 4-daagse cursus met Jan van Delden. De cursus wordt gegeven in Centrum ‘De Nieuwe Werkplaats‘ te Woltersum (dit betekent: ‘ik ben Wolter’), een uitstekende en stille plek in een mooie landelijke omgeving.

NB: Een overnachtingsplaats moet je zelf regelen.

Thema

De juiste vraag stellen.

T.4.V.6:4 4Door zich in te laten met randproblemen hoopt het ego de werkelijke vraag te verbergen en buiten het bewuste denken te houden. 5De karakteristieke drukdoenerij van het ego over bijzaken dient precies dat doel. 6Volledig in beslag genomen worden door opzettelijk onoplosbare problemen is een lievelingslist van het ego om de voortgang van het leerproces te hinderen. 7Maar bij al deze afleidingsmanoeuvres luidt de enige vraag, die nooit door degenen die ze bedrijven wordt gesteld: ‘Waartoe?’ 8Dit is de vraag die jij in relatie tot alles moet leren stellen. 9Wat is het doel? 10Wat het ook is, het zal jouw inspanningen automatisch richting geven. 11Wanneer je dan tot een doel besluit, heb je een besluit genomen over je toekomstige inspanningen, een besluit dat van kracht blijft tenzij jij van gedachten verandert.

Programma

Programma is elke dag van 13.30 tot 17.00 uur (inclusief pauze met koffie en thee).

Dinsdag, de laatste dag van de cursus, wordt de cursus een uur eerder gehouden, dus van 12.30 – 16.00.

Kosten

€ 160,- per persoon inclusief consumpties.

Voor aanmelden
Gebruik het inschrijfformulier.

Let op: aanmelding staat in eerste instantie alleen open voor de volledige vierdaagse. Wanneer er plaatsen overblijven, wordt kort van tevoren de mogelijkheid geboden je voor alleen het weekend, of juist andere dagen, aan te melden.

Verblijfsmogelijkheden

  • Op de site van De Nieuwe Werkplaats staan diverse mogelijkheden in de buurt.
  • In en om de stad Groningen zijn genoeg hotels.

Transport en routebeschrijving

De busverbindingen vanuit Groningen zijn goed, in 30 min. ben je in Ten Boer. Bus 6 richting Appingedam rijdt ieder half uur.
Voor mensen die dat prettig vinden: vanuit Ten Boer is het een klein half uurtje lopen naar Woltersum.
Monique (onze gastvrouw) wil op aanvraag, tegen een kleine vergoeding, wel rijden vanuit Ten Boer. Zij kan 3 mensen meenemen per rit.

Aanmelden

Contact: Jacolien Schreuder
06 1266 4166
jacolien@dds.nl

-
Brochure:
Locatie: ‘De Nieuwe Werkplaats’
Adres: Kollerijweg 7a, 9795 PL Woltersum
Kaart wordt geladen...