4-daagse cursus met Jan (gecancelled)

zo 22 mrt 2020, 13:30 uur- 17:00 uur

Let op! Door het coronavirus bestaat de kans dat de 4-daagse niet door zal gaan. In dat geval zal de 4-daagse online gehouden worden.


Stichting ErZijn organiseert dit voorjaar een 4-daagse cursus met Jan van Delden. De cursus wordt gegeven in Centrum ‘De Nieuwe Werkplaats‘ te Woltersum (dit betekent: ‘ik ben Wolter’), een uitstekende en stille plek in een mooie landelijke omgeving.

NB: Een overnachtingsplaats moet je zelf regelen.

Thema

Mijn gedachten betekenen niets.

Wat belet jou nu om vrij te zijn?
Wat weerhoudt je om nu in vrede te zijn?

Maak je denkgeest leeg van alles waarvan hij denkt dat het waar of onwaar, goed of slecht is, van iedere gedachte die hij waardevol acht en van alle ideeën waarvoor hij zich schaamt. Houd vast aan niets. Breng geen enkele gedachte met je mee die het verleden je heeft geleerd, en geen enkele overtuiging die je vroeger ooit aan wat ook hebt ontleend. Vergeet deze wereld, vergeet deze cursus, en kom met volkomen lege handen tot jouw God.

Wil je je graag voorbereiden op deze vier-daagse? Mogelijk kan je dan (een deel van) de toelichting op de lessen van Jan en Gertrude lezen op de website. Daar kunnen dan, mocht je willen, vragen over gesteld worden.

Programma

Programma is elke dag van 14.00 tot 17.00 uur (inclusief pauze met koffie en thee).

Dinsdag, de laatste dag van de cursus, wordt de cursus eerder gehouden, van 12.30 – 15.30.

Kosten

€ 160,- per persoon inclusief consumpties.

Voor aanmelden
Gebruik het inschrijfformulier.

Let op: aanmelding staat in eerste instantie alleen open voor de volledige vierdaagse. Wanneer er plaatsen overblijven, wordt kort van tevoren de mogelijkheid geboden je voor alleen het weekend, of juist andere dagen, aan te melden.

Verblijfsmogelijkheden

  • Op de site van De Nieuwe Werkplaats staan diverse mogelijkheden in de buurt.
  • In en om de stad Groningen zijn genoeg hotels.

Transport en routebeschrijving

De busverbindingen vanuit Groningen zijn goed, in 30 min. ben je in Ten Boer. Bus 6 richting Appingedam rijdt ieder half uur.
Voor mensen die dat prettig vinden: vanuit Ten Boer is het een klein half uurtje lopen naar Woltersum.
Monique (onze gastvrouw) wil op aanvraag, tegen een kleine vergoeding, wel rijden vanuit Ten Boer. Zij kan 3 mensen meenemen per rit.

Aanmelden

Contact: Jacolien Schreuder
06 1266 4166
jacolien@dds.nl

-
Brochure:
Locatie: ‘De Nieuwe Werkplaats’
Adres: Kollerijweg 7a, 9795 PL Woltersum
Kaart wordt geladen...