Skip to main content

Suisweek op Sablou

zo 19 jul 2020 - za 25 jul 2020

Dit jaar worden er wederom twee cursusweken met Jan in Frankrijk georganiseerd. Wat is een fijnere plek dan Sablou in de Dordogne om, ver weg van alle wereldse kabaal en drukdoenerij, je eigen stilheid-zijn te ervaren, weerspiegeld in de omgeving?

De Stichting “Vrienden van Sablou” nodigt je uit om 3.5 uur per dag, samen met Jan, te vertoeven in jouw innerlijke onaantastbare stilheid voorbij aan alle grenzen. Er zal ruim voldoende tijd en ruimte zijn om te ontdekken dat jij de stilte niet alleen in je draagt maar dat deze jou voor eeuwig liefdevol koestert waar je als mens ook lijkt te zijn, wat je ook lijkt te doen.

Domaine du Sablou is een inspirerend, stil landgoed met een groot scala aan mooie plekken in de natuur waar rust en stilte “geoefend” kunnen worden. Wij hebben daar ons eigen prachtige schaduwterras genaamd “Jan’s Mexico”.

Daarnaast zijn er diverse zalen, een kapel, een gezonde keuken, terras, park, 85 Ha bos en een zwembad. Er zijn diverse keuzemogelijkheden voor overnachting.
Ook elders verblijven en alleen de cursus volgen op het domein behoort tot de mogelijkheden.

Buiten de cursustijden wordt volop gewandeld of gefietst, worden de lokale marktjes en brocantes bezocht, gaan we samen paardrijden (voor wie wil) of luiert men met een boekje aan het zwembad.

Sablou vind je in Fanlac (Dordogne). Zie ook: Domaine du Sablou. Voor een goede sfeerimpressie van het landgoed zie hun Facebook-pagina.


Data

Aankomst: zaterdag 18 of zondag 19 juli vanaf 17.00 *
Vertrek: zaterdag 25 juli of zondag 26 juli na het ontbijt *

Programma is van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur met koffie en thee.
’s Ochtends wordt vaak iets gezamenlijks ondernomen.

Klik hier voor meer informatie over verblijf, kosten en reserveren.

*) Eerder komen of langer blijven is mogelijk, evenals vrienden of familie meenemen die niet aan de cursus meedoen.


Thema

Niets kan mij pijn doen behalve mijn gedachten, Mijn verlossing komt van mij.


N.B. Op Domaine du Sablou is het hele jaar plek voor mensen die mee willen helpen. Als je interesse hebt, stuur een mail aan Stichting “Vrienden van Sablou”: domaine@sablou.fr.

Aanmelden

Contact: -
-
domaine@sablou.fr

sablou.nl
Brochure: -
Locatie: Domaine Sablou
Adres: Le Sablou, 24290 Fanlac
Kaart wordt geladen...