Skip to main content

4-daagse op Sablou

wo 12 mei 2021 - za 15 mei 2021

Jan van Delden geeft dit voorjaar een inspirerende 4-daagse op ‘Domaine du Sablou’, het mystieke landgoed in de Dordogne (Perigord-Noir).

Thema: Probeer niet kwijt te raken wat niet echt is. Bekijk en doorzie het en ontspan in wat je al bent.

“Je kunt niet stoppen bij het idee dat de wereld waardeloos is, want als je niet ziet dat er iets anders is waarop je hopen kunt, zul je alleen depressief worden. Onze nadruk ligt niet op het opgeven van de wereld, maar op het inruilen ervan voor iets wat veel bevredigender is, vervuld van vreugde, en in staat jou vrede te schenken. Denk je dat deze wereld jou dat bieden kan?

De wereld die jij ziet is inderdaad genadeloos, instabiel, wreed, onverschillig tegenover jou, snel met wraak en meedogenloos in haat. Ze geeft alleen om terug te nemen, en neemt alle dingen weg die jij een tijd gekoesterd hebt. Geen blijvende liefde laat zich hier vinden, want die is hier niet. Dit is de wereld van de tijd, waar alle dingen eindigen”.

Domaine du Sablou is een inspirerend, stil landgoed met een groot scala aan mooie plekken in de natuur waar rust en stilte “aan den lijve” ervaren kunnen worden. Er zijn diverse zalen, een kapel, een gezonde keuken, terras, park en 85 Ha bos. Er zijn diverse keuzemogelijkheden voor overnachting.

Sablou vind je in Fanlac (Dordogne). Informatie over de 4-daagse: klik hier. Zie voor algemene informatie: Domaine du Sablou. Voor een goede sfeerimpressie van het landgoed zie hun Facebook-pagina.


Data

De 4-daagse is van woensdag 12 mei tot en met zaterdag 15 mei.
Het programma is van 14:00 – 16:30.

Klik hier voor meer informatie het verblijf, de kosten en reserveren.


N.B. Op Domaine du Sablou is het hele jaar plek voor mensen die mee willen helpen. Als je interesse hebt, stuur een mail aan Stichting “Vrienden van Sablou”: domaine@sablou.fr.

Aanmelden

Contact: -
-
domaine@sablou.fr

sablou.nl
Brochure: -
Locatie: Domaine Sablou
Adres: Le Sablou, 24290 Fanlac
Kaart wordt geladen...