Skip to main content

Bijeenkomst in Mierlo: ‘Het geheim van bevrijding’ *** VOLGEBOEKT ***

za 15 apr 2023, 13:30 uur- 17:00 uur

LET OP: Deze bijeenkomst is helemaal volgeboekt. De zaal is volledig uitverkocht, er kunnen geen mensen meer bij helaas.

Zaal open om 12.45, start lezing 13.30 – einde 17.00 met pauze van 30 minuten. Koffie, thee en wat lekkers aanwezig.

Thema: Het geheim van bevrijding is, ik doe het mijzelf aan!
Betekent dit dan dat ik toch schuldig ben? Neen!
Je blijft zoals je altijd al was, BENT en eeuwig blijft:
VRIJ en onveranderlijk schuldeloos.

Tijdens de levendige bijeenkomsten met Jan komt regelmatig het thema van de dood voorbij. Die lijkt zo echt, zo definitief ook, maar bestaat de dood eigenlijk wel? Jan: ‘Wijzelf zijn de poppenspeler die in de ‘A-stoel’ het script schrijft en zichzelf een droomwereld verbeeldt vol mensen die elkaar pijn doen en sterven. We kijken er als vormloze kennendheid/gewaarzijn slechts naar, want we zitten niet ín die droomfiguren.’ Dus is er een andere manier om naar elkaar, onszelf, de wereld te kijken.

 

Te midden van de mooie bosrijke omgeving van Mierlo, waar het prachtig wandelen is, ligt een bijzondere plek ‘de aardborst’ geheten. Er is plek voor maximaal 50 personen dus geef je tijdig op! Het is zeker de moeite waard om voor of na de lezing een wandeltocht te maken door de mooie bossen die dan in bloei zullen staan. Ook is het mogelijk om op de locatie zelf of in het dorp te overnachten. Kom je met het OV? Dan kun je met de trein naar Helmond en dan met de bus naar halte Mierlo Santheuvel. Vanaf daar is het een wandeling van iets minder dan 2 km.

Contact: Stichting ErZijn

JannekeErZijn@gmail.com

Brochure:
Locatie: Landgoed De Aardborst
Adres: Aardborstweg 12, 5731 PS Mierlo
Kaart wordt geladen...