Skip to main content
Nieuwsbrief

Laatste nieuwsbrief

By 16 februari 2018mei 9th, 2018No Comments

Wat is het verschil tussen het verlangen naar je werkelijke zelf, en het verlangen naar een mooie auto? Of het verlangen naar een ander? Verschillen de standpunten van waaruit je verlangt van elkaar? Of lijkt dat maar zo?

In het filmpje onderaan deze nieuwsbrief gaat Jan in op deze vragen van een (be)zoeker. Dat je realiseren wie je werkelijk bent, niet betekent dat ook alles in het dagelijks leven opeens vlekkeloos verloopt, blijkt wel aan het eind van het filmpje.

In april geeft Jan weer een aantal lezingen in België en Nederland (zie data hieronder).
Nieuw is dit voorjaar dat Jan steeds minimaal twee dagen achter elkaar op dezelfde plek blijft. De weekendlezingen vormen een thematische eenheid, zoals dat voor de vierdaagse in Woltersum altijd al gold. We nodigen je dan ook uit om je voor het gehele weekend in te schrijven en ergens in de buurt te overnachten. Voor wie toch liever maar een dagje komt: die mogelijkheid is er bij de lezingen in Nijmegen.

In onderstaande tabel zijn de thema’s te lezen voor de verschillende lezingen. Maar de regelmatige bezoeker weet allang dat zo’n thema bij Jan weinig meer is dan een kapstok waar hij zijn verhaal die dag aan op kan hangen, als hij wil. Dat verhaal is elke keer weer anders, en toch elke keer precies hetzelfde.

Wij verheugen ons natuurlijk op de lezingen van Jan, maar niet minder op de korte recitals die pianiste Cecile van Duinhoven zal geven, voorafgaand aan de lezingen in Nijmegen. Komt dat horen!

Tot slot wijzen wij jullie ook graag alvast op de zomerse cursusweken op Le Sablou in de Dordogne. Die zijn dit jaar van 22 t/m 27 juli en van 9 t/m 14 september.

Met vriendelijke groet,

Stichting ErZijn

Fragment ‘Verlangen’, opgenomen in Frankrijk, september 2015.